Політика конфіденційності

Положення про конфіденційність інформації та захист персональних даних

Вступ

Дане положення про конфіденційність відноситься до готелю Едем. У документі викладається політика готелю
Едем в сфері дотримання конфіденційності, а також детально роз’яснюється процес збирання та обробки
персональних даних. Ми розробили це положення з метою пояснення Ваших правил стосовно особистої
інформації, отриманої в усному, письмовому форматі чи при відвідуванні цього сайту або через інші джерела.
Ми використовуємо Ваші особисті дані, щоб здійснювати своє зобов’язання по наданню гостям найкращого
обслуговування при всіх взаємодіях з готелем Едем.
Як наш гість, Ви розумієте і погоджуєтесь з тим, що ми збираємо, використовуємо та розкриваємо Ваші особисті
дані у відповідності з діючим Положенням захисту конфіденційної інформації про гостей.

1. Збір даних

Персональні дані
Термін «персональні дані» в даному Положені відноситься до інформації, яка дозволяє ідентифікувати Вас як
особистість.

Під час відвідування веб-сайту, Готель Едем може запитувати Ваші персональні дані, до яких
відносяться: Ваші прізвище та ім’я, дата народження, стать, громадянство, номер мобільного телефону,
поштова адреса та адреса електронної пошти; дані про документи, необхідні для посвідчення особи
(наприклад, номер і серія паспорта, термін його дії), дані кредитної картки, дати заїзду та виїзду, а також Ваші
вподобання при поселенні в готелі, будь-яка інша інформація, яку Ви добровільно залишаєте на веб-сайті.
 Згідно статті 6 закону України "Про захист персональних даних", Обробка персональних даних
здійснюється відкрито і прозоро із застосуванням засобів та у спосіб, що відповідають визначеним
цілям такої обробки.В окремих випадках ми обробляємо персональні дані, виходячи з інформації наданої
Вами, або персональних даних щодо Вас, отриманих нами від третьої сторони (таких як дані про Вас від
авіакомпанії, турагенції, роботодавця (якщо Ваша поїздка заброньована для Вас). Якщо Ви здійснюєте
бронювання послуг або здійснюєте оплату від імені або в інтересах третіх осіб, інформація, яку Ви надаєте про
цих осіб, збирається і обробляється готелем Едем на тих же умовах, на яких обробляються Ваші персональні
дані. Надаючи таку інформацію про третіх осіб, Ви підтверджуєте, що третя сторона ознайомлена з цими
умовами і розуміє їх наслідки, а також надає безумовну і повну згоду на збір і обробку своїх персональних
даних у відповідності з цією політикою конфіденційності.

Ви завжди можете вибрати, які персональні дані Ви хочете нам надати. Однак якщо Ви вирішите не
надавати певні дані, це може відбитися на нашій взаємодії (наприклад, ми не можемо оформити бронювання
без імені)
Наш готель не продає товари або послуги дітям, і ми свідомо не даємо запит і не збираємо
персональні дані у дітей. Якщо Ви ще не досягли 18 років (або є неповнолітнім в тій юрисдикції, в якій відвідуєте
наш веб-сайт), то можете використовувати наш веб-сайт за участю одного з батьків або опікуна.

Карткові дані

Під час бронювання Готель Едем може запитувати Ваші карткові дані з метою внесення передоплати,
оплати або з метою гарантії заїзду гостя. У разі якщо ви вибираєте спосіб оплати – Гарантування броні
банківською картою, вам пропонується ввести дані вашої кредитної карти (тип кредитної картки, номер
кредитної картки, код СVC2 / CVV2, термін закінчення дії картки, ім’я власника картки).
Всі ці дані необхідні для формування і реєстрації броні номерів і додаткових послуг обраного вами
об’єкта розміщення, а також для внесення передоплати або повної оплати заброньованих номерів і додаткових
послуг (у разі вибору способу оплати – Гарантування броні банківською картою).
Зазначені вами дані ми використовуємо виключно з метою забезпечення для вас ефективного,
комфортного і зручного сервісу по онлайн бронюванню номерів (послуг) в обраному вами об’єкті розміщення.

Використовуючи будь-які з наших послуг і погоджуючись з цим Положенням, наприклад, при реєстрації
для підписки на будь-який з наших продуктів або послуг, Ви розумієте і погоджуєтеся на збір і
використання персональних даних відповідно до опису, представленим в цьому Положенні.

2. Сфера застосування

Відповідно до чинного законодавства ми можемо збирати, використовувати і оприлюднити будь-які з
Ваших персональних даних для того, щоб:

3. Захист персональних даних

Готель Едем не може гарантувати повного захисту Ваших персональних даних, однак буде докладати
всіх зусиль для захисту Ваших персональних даних на найвищому рівні. Ми докладаємо максимальних зусиль
для того, щоб Ви могли відвідувати і використовувати наш веб-сайт настільки безпечно, наскільки це можливо.
Ми використовуємо cookie-файли та інші технології (наприклад, «точкові маркери», «веб-маяки»,
«прозорі GIF-файли», посилання в повідомленнях електронної пошти, JavaScript, ідентифікаційні номери
пристроїв, присвоєні Google або Apple, або інші подібні технології ) для збору такої інформації. Cookies – це
маленький відрізок тексту, який веб-сайт використовує для запам’ятовування повторних користувачів, для
полегшення постійного доступу та використання сайту, а так само це дозволить сайту відстежувати поведінку
користувачів, зібрати дані про це і поліпшити цілеспрямовану рекламу. Cookies – це не програма, у них немає
доступу до системних файлів і немає можливості завдати шкоди файлам. Як правило cookies працюють
шляхом присвоєння унікального номера кожному споживачеві, який не має сенсу для зовнішніх сайтів. Якщо Ви
не хочете, щоб інформація збиралася по методам використання cookies, то існує проста процедура в більшості
браузерів, яка дозволяє включати і відключати цю функцію, але слід звернути увагу, що cookies можуть бути
необхідними для надання деяких функцій. Наприклад, він допомагає сайту запам’ятати якою мовою ви віддаєте
перевагу його переглядати. Це буде корисно при наступному відвідуванні цього ж сайту. Завдяки файлам
 cookies перегляд сайтів стає більш зручним. Готель Едем не несе відповідальності за налаштування вашого
браузера.
Якщо у Вас виникли питання щодо Правил, обробки Ваших даних відповідно до опису, наведеними в
даних Правилах, або інші сумніви чи скарги, пов’язані з виконанням цих Правил, або якщо Ви хочете подати
запит для того, щоб скористатися Вашим правом для отримання доступу до зберігаються у нас Ваших
персональних даних, зв’яжіться з нами за допомогою електронної пошти info@hotel-edem.lviv.ua. Надсилаючи
запит, особа повина зазначити прізвище, ім’я та по-батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити
документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит (для фізичної особи – заявника).Відповідь стосовно
персональних даних надається протягом 30 днів з моменту запиту. Підприємство залишає за собою право
відповідати лише на вмотивовані запити пов’язані з процесом збирання,обробки,зберігання,використання та
знищення персональних даних (згідно п.6ст.8 закону України "Про захист персональних даних").

4. Зберігання персональних даних

Ми зберігаємо вашу особисту інформацію протягом терміну, визначеного умовами даного Положення,
якщо тільки вона не вимагає більш тривалого періоду зберігання або інше не передбачено чинним
законодавством. Протягом семи років після завершення перебування, ми зберігаємо персональні дані, зібрані
шляхом заповнення анкети на стійці реєстрації. Анкети зберігаються в загальній картотеці гостей
(систематизованій за періодами проживання) під наглядом менеджера бронювання та помічника директора.
Відповідальні особи підписують акт про дотримання правил конфіденційності та нерозголошення персональних
даних гостей, а також про збереження та нерозголошення комерційної таємниці підприємства. Інші
персональні дані зберігаються протягом більш короткого терміну, якщо це можливо і якщо дозволено
відповідно до законодавства. Персональні дані на паперових носіях будуть знищені надійним способом,
наприклад, шляхом подрібнення паперових документів в шредері, спалювання або іншим чином, а персональні
дані, що зберігаються в електронному вигляді, будуть знищені з застосування технічних засобів, що гарантують
неможливість подальше відновлення або відтворення цих даних.
Карткові дані, що Ви надаєте під час бронювання ми зберігаємо до моменту заселення як гарантія від
незаїзду.
Дані, що ми отримуємо шляхом електронної комунікації, зокрема через електронну пошту, веб-сайт та
інше, ми зберігаємо на комп’ютерних засобах до одного року. Електронна адреса гостей, що була надана під
підписки на розсилку зберігається до року часу з моменту відписки від розсилки.
Ми знищимо ваші персональні дані в найкоротший термін без можливості їх відновлення або
відтворення.

5.Посилання

Веб-сайти чи сторінки, на які даються посилання, служать лише інформаційним цілям і не рецензуються
готелем Едем. Готель Едем не несе жодної відповідальності за інформацію, розміщену на даних сторінках чи
веб-сайтах, що належать третім особам, так само як не несе жодної відповідальності за будь-який збиток, що
виник у користувача в результаті відвідування даних веб-сайтів за зазначеними посиланнями.

6. Законодавчі вимоги

Ми залишаємо за собою право оприлюднити будь-які Ваші персональні дані за вимогою суду, закону
або державного органу, або якщо ми вирішимо, що це важливо чи переважно з точки зору закону або з метою
зберегти і захистити наші права або власність. Ми також залишаємо за собою право зберігати зібрані
персональні дані і використовувати їх для ведення бухгалтерського обліку та виконання податкових операцій.
Дане положення розроблене на основі "Закону про захист персональних даних" і відповідає вимогам
зазначеного закону.

7. Інше

Готель Едем не несе жодної відповідальності за функціонування веб-сайту і не дає гарантії, що веб-сайт
буде працювати без перерв чи без збоїв. Готель Едем не гарантує сумісності Вашого комп’ютерного
устаткування з веб-сайтом, а також не несе відповідальності за стан телефонних ліній і, обладнання що
забезпечує Вам доступ до веб-сайту. Інформація, яку надаєте Ви, не повинна містити вірусів чи інших програм,
що мають деструктивну функцію.
Ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на веб-сайті, тільки в тій мірі,
наскільки це необхідно для надання послуг. Надалі, персональні дані можуть збиратися і оброблятися
автоматично при використанні Вами цього веб-сайту (наприклад, через файли-cookie).
Оскільки наша діяльність постійно змінюється, це Положення також може бути зміненим або
доповненим.

No votes yet.
Please wait...